Trend 2016 Een houten zonnebril Puur natuur!

Allereerst even wat over de bekende merkzonnebrillen. Hoe herken je een namaak Ray Ban

Deze stelregels kan je in acht aanhouden:
– Het zijn ook niet de goedkoopste pilotenbrillen. Als je een zonnebril van het merk bij een marktkraam Marktplaats of eBay ziet is het meestal niet slim om een dergelijk koop te doen.
– Ray Ban was in vroegere tijden een merk van Bausch & Lomb. Sedert 1999 is het onderdeel verkocht.

houten zonnebril

Heb je vorige zomertijd net geïnvesteerd in een dure zonnebril? Slecht nieuws. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat goedkope zonnebrillen onze ogen net zo goed behoeden tegen gevaarlijke uitstraling als dure designer varianten.

Het kiezen van de passende pilotenbril is vrij belangrijk. Opticiens raden over het algemeen er één te dragen wanneer de zon daadwerkelijk schijnt.

Houten Pilotenbrillen voor herfst en winter 2016 zijn in alle opzichten blikvangers. Een eenvoudig montuurtje is er ook niet meer bij. Statement zonnebrillen zijn in zoals de houten zonnebril. En dan maar hopen dat je vriend / vriendin of partner nog naast je wil lopen.

Aan het strand geven we ons bloot, in de best letterlijke maar ook in figuurlijke zin. Een dag uit naar het strand met een nieuwe vriendin of een eerste date is een risky operatie. Je keuze uit het ruime aanbod van zwembroeken, zwemboxers, zwemshorts en strings spreekt boekdelen. Dat je het desalniettemin weet.
 

2016 is het jaar van waar alles in kan.

 


Houten Zonnebrillen zijn in. Je zonnebril MOET deze zomer de interesse trekken. Het wordt jouw karakteristiek, je onderscheidende eigenschap.
Hieronder de houten zonnebrillen trends voor 2016:
1. Speciale en innovatieve vormen en vernieuwende (soms zelfs gekke!) designs
2. Lichtgekleurde en zebrastreepjes brilmonturen
3. Ronde, ovale maar ook lees verder

De zonnebrillen trends voor aankomend periode zijn trendy Houten, Vintage, Industrial looks en transparante pasteltinten. Op de catwalk zagen we o.a. dat de kleuren blauw en rood duidelijk present zijn en dat het klassieke Cat Eye model volledig terug komt.
Snoop Dog en Anne Hathaway zijn al gespot met de Houten Zonnebril trend maar ook aankomend seizoen zien we steeds meer gevariëerde zonnebrilmodellen van hout.

Voor hier een look met eindeloze opties kun je het echt niet beter treffen dan met een houten zonnebril. Dat is typisch zo’n zonnebril waarvan je er eentje oppikt die daarna bij alle gelegenheden volmaakt blijkt te passen. De houten piloten zonnebril heeft de voorkeur van heel wat mensen uit alle geledingen van onze samenleving.

Een leuke webshop met houten zonnebrillen is houtenzonnebril.net. Daar kun je hele prachtige houten brillen in verschillende smaken en uitvoeringen bestellen. Ook de glazen zijn leverbaar in verscheidene kleuren en uiteraard UV-400 polariserend.Prachtige houten pilotenbrillen van maple, bamboe, zebrawood, teak, eboney, walnoot en zelfs skateboardhout. Alle houten monturen zijn met de handgemaakt en door de diverse houtsoorten is elke pilotenbril uniek in zijn genre.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Trend 2016 Een houten zonnebril Puur natuur!”

Leave a Reply

Gravatar